WE MOGEN WEER REPETEREN !!

KOM KENNIS MAKEN MET MUZIEKVERENIGING ARMONIA

Na drie maanden kunnen we eindelijk weer samen muziek maken, uiteraard binnen de Corona regels. Muziekvereniging Armonia wil graag iedereen de kans geven om te ontdekken hoe geweldig het samen musiceren is en heeft daarom een mooie actie voor de jeugd om laagdrempelig kennis te maken.

Als er iets is dat in de afgelopen gekke corona tijd duidelijk is geworden, dan is het wel hoe fijn het is om dingen samen te doen en te delen.

Bij muziekvereniging Armonia delen we de liefde voor muziek, maar vooral ook voor het samenwerken naar een prachtig einddoel. Of dit nou een concert of een theaterproductie is, en of het nou gaat om het volwassenenorkest of om net startende leerlingen, het plezier is overal voelbaar. Er wordt daarbij niet alleen druk en enthousiast gerepeteerd en geoefend, maar er is ook veelvuldig tijd voor gezelligheid zoals spelletjes voor de jongste jeugd, de vrijdagavond ‘naborrel’ voor het jeugdorkest,  repetitieweekenden en feestjes.

Kortom, we zijn een vereniging waar jij je ook zeker thuis bij zult voelen!

Omdat we jeugd tot 18 jaar de kans willen geven om dat ook in de praktijk te ontdekken, hebben we een actie in het leven geroepen: bij aanmelding voor 1 oktober 2020 betaal je het eerste jaar dat je lid bent maar 50% van de contributie en instrumentenhuur!

Dus lijkt het je leuk om een instrument te gaan spelen, en houd je ook van gezelligheid? Of ben je al een ervaren muzikant, en zoek je een plek waar je samen met andere enthousiastelingen kan werken aan geweldige innovatieve en muzikale producties?

Neem dan contact met ons op via info@armonia.nl of kijk voor meer informatie op www.armonia.nl . We hopen gauw van je te horen!