WE MOGEN WEER REPETEREN !!

DE REPETITIES BEGINNEN WEER !! KOM KENNIS MAKEN MET MUZIEKVERENIGING ARMONIA

Na een periode van lockdown, en vervolgens een voorzichtig opstarten met musiceren in kleine groepjes, is het zover. Bij Armonia gaan ze weer in de voltallige orkesten samen muziek maken, uiteraard binnen de Corona regels. Muziekvereniging Armonia wil, in samenwerking met OYFO, graag iedereen de kans geven om te ontdekken hoe geweldig het samen musiceren is. Daarom komen we met een actie voor de jeugd om laagdrempelig kennis te maken.

Als er iets is dat in de afgelopen gekke corona tijd duidelijk is geworden, dan is het wel hoe fijn het is om dingen samen te doen en te delen. En dat geldt ook zeker voor het spelen van muziek.

Bij muziekvereniging Armonia wordt de liefde voor muziek gedeeld, maar vooral ook de liefde voor het samenwerken naar een prachtig einddoel. Of dit nou met repetities is, het geven van een concert of het in elkaar draaien van een theaterproductie , en of het nou gaat om het volwassenenorkest of om net startende leerlingen, het plezier is overal voelbaar. Er wordt daarbij niet alleen druk en enthousiast gerepeteerd en geoefend, maar er is ook veelvuldig tijd voor gezelligheid zoals spelletjes voor de jongste jeugd, de vrijdagavond ‘naborrel’ voor het jeugdorkest, repetitieweekenden en feestjes.

Omdat muziekvereniging Armonia jeugd tot 18 jaar de kans wil geven om dat ook in de praktijk te ontdekken, zijn er twee initiatieven ontplooid:

In samenwerking met Oyfo wordt er voor kinderen tussen 7 en 9 jaar vanaf september, op iedere dinsdag na schooltijd, de cursus ‘De Muziekwerkplaats’ gegeven. Via deze cursus kunnen kinderen ontdekken of muziek maken en het bespelen van een muziekinstrument iets voor hen is. De cursus wordt verzorgd door Oyfo, en vindt plaats op locatie de Klankkast in Hengelo, het verenigingsgebouw van Armonia. Voor informatie en aanmelding, zie www.oyfokunstenschool.nl.

En dan is er de Armonia actie voor musicerende jeugd tot 18 jaar: Bij aanmelding voor 1 oktober 2020 betaal je het eerste jaar dat je lid bent maar 50% van de contributie en instrumentenhuur! En wist je dat je, als lid van een muziekvereniging, ook nog eens 30% HAFA korting op de muzieklesprijs bij Oyfo krijgt? Dus ga jij op een instrument leren spelen, of heb je al les, en houd je ook van gezelligheid? Of ben je al een ervaren muzikant en zoek je een plek waar je samen met andere enthousiastelingen kan werken aan geweldige innovatieve en muzikale producties? Neem dan contact met ons op via info@armonia.nl.

We hopen gauw van je te horen!