Vacature dirigent(e) Armonia LeerLingen Orkest

Vacature dirigent(e) Armonia LeerLingen Orkest

Muziekvereniging Armonia is een eigentijdse en eigenwijze muziekvereniging met zo’n 220 leden. Samen maken we met plezier muziek. Armonia biedt, met maar liefst vijf orkesten en meerdere ensembles, muzikale uitdaging voor iedereen. Van jong tot oud, van piccolospeler tot slagwerker, van beginner tot (bijna) profmuzikant: voor iedereen is er plek. De orkesten kennen allen hun eigen dynamiek: eigen repetities, optredens en repetitieweekenden en/of orkestreizen. Maar ook treden alle orkesten regelmatig gezamenlijk op.

Voor het Leerlingenorkest ALLO zijn we op zoek naar een dirigent(e). Het betreft hier een betaalde functie. ALLO bestaat uit ongeveer 35 leden, die met veel plezier elke week samenkomen om te repeteren. De repetities zijn op vrijdag van 18:30- 20.00 uur.

ALLO is het Armonia LeerLingen Orkest voor leden van alle leeftijden met een A-diploma. De meeste leden zijn in de leeftijd van bovenbouw basisonderwijs tot onderbouw voortgezet onderwijs. In dit orkest wordt aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek gespeeld. In dit orkest worden de basis orkestvaardigheden van de leden verdiept, als voorbereiding op toetreding tot het TJHO of Armonia orkest.

Ongeveer 3 keer per jaar wordt opgetreden voor een wisselend publiek. Met elk concert proberen we de
balans tussen progressie en plezier in stand te houden. Naast het gezamenlijk muziek maken vinden wij het ook belangrijk dat de onderlinge band tussen de muzikanten sterk is en blijft. De meeste leerlingen hebben voordat ze in ALLO komen al 1 a 2 jaar orkestervaring opgedaan in het Armonia Startersorkest (ASTOR). ASTOR en ALLO hebben voor de ondersteuning een orkestcommissie die bestaat uit
leerlingen en ouders. Vanuit de commissie worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals concerten en het jaarlijkse repetitieweekend. Ook helpt de commissie tijdens de repetities met hand en spandiensten.

Onze dirigent
Wij vragen voor ALLO een dirigent met de volgende kwaliteiten:
Iemand met een jeugdige geest en visie;
Iemand die ervaring en affiniteit heeft met het muzikaal leiden van groepen;
Iemand die de balans weet te vinden tussen kwaliteit en gezelligheid;
Iemand die buiten het dirigeren ook betrokken is bij de (jeugd)uitjes;
Iemand die bereid is mee te denken en te werken aan projecten die zorgen voor nieuwe instroom van
leerlingen.
Solliciteren en meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Mail dan uiterlijk 1 juni 2020 je motivatiebrief naar e-mailadres voorzitter.armonia@gmail.com
Kijk voor meer informatie over de vereniging op de website www.armonia.nl.