Theaterconcerten

Iedere twee jaar verzorgt het TJHO een muziektheaterproductie. Het Armonia orkest doet dat iedere vier jaar. De theaterconcerten zijn een mix van theater en muziek waarbij gastspelers, maar ook orkestleden acteren.

Voor de organisatie van een theaterconcert wordt een thema gekozen, waarbij een verhaal wordt geschreven of bedacht. Dirigent en leden zoeken hierbij passende muziek en een regisseur brengt deze samen tot een muziek-theaterproductie. Voor het arrangeren van muziekstukken die nog niet voor een harmonie-orkest bewerkt zijn, worden arrangeurs uit de regio benaderd. De voorbereiding van een theaterconcert van het TJHO vindt plaats tijdens een concertreis naar Frankrijk.

 

Muziek-theaterproductie InsecTJHOtel, op 13 en 14 september 2019 in Schouwburg Hengelo. Wat waren het twee fantastische voorstellingen met prachtige muziek, decors en kostuums! Een overzicht in foto’s…

 

In juli 2018 voerde ARMONIA bij het kunstwerk van Evert Strobos in de Hasseler Es de muziek-theaterproductie “Babylon” op. Hieronder enkele mooie beelden.

 

Muziek-theaterproductie 2017: MysterieTJHO, een impressie!

 

Foto’s muziek-theaterproductie TJHO “Vincent” september 2015 :

Foto’s met dank aan: Jurjen Stekelenburg

 

Foto’s muziek-theaterproductie¬†ARMONIA “Requiem voor een Hotlo” april 2015 :