Onze orkesten

De pijlers van onze vereniging zijn het Armonia orkest (ARMONIA) en het Twents Jeugd Harmonie Orkest (TJHO): Het ARMONIA (volwassenen-)orkest is een orkest dat jong blijft door de mix van leeftijden. Met kwaliteit als uitgangspunt en plezier als leidraad.

Het TJHO is al ruim 40 jaar hét bewijs dat harmonie ook onder de jeugd springlevend is. Hier wordt onbekommerd, maar trefzeker muziek gemaakt. Het TJHO gaat elke 2 jaar, aan het begin van de zomervakantie, 14 dagen naar het Franse Olonzac. Daar wordt een muziektheaterproductie in elkaar gezet en worden concerten gegeven. Natuurlijk is er ook tijd voor genieten van zon en gezelligheid.

Bij het Armonia Starters Orkest (ASTOR) wordt de lol van samenspelen ontdekt. Na een jaar muziekles ben je al welkom. Dit geldt voor jong en oud!

Het Armonia Leerlingenorkest (ALLO) is de kweekvijver waar door (meestal) jonge muzikanten onder zorgvuldige begeleiding muziek wordt gemaakt. Muziek maken bij ALLO is een goede voorbereiding om te kunnen doorstromen naar het TJHO of ARMONIA.

Sinds de samenwerking met Muziekvereniging Concordia (juni 2015) maken ook hun jeugdleden deel uit van onze jeugdorkesten.