KORTINGSACTIE: WORD JIJ LID VAN MUZIEKVERENIGING ARMONIA? 

Na een periode van lockdown in het voorjaar, vervolgens een voorzichtig opstarten met musiceren in kleine groepjes, zijn momenteel de repetities voor enkele weken afgelast. Maar zo snel we weer mogen, en het ook zelf verantwoord vinden, zullen de repetities opnieuw starten. Jeugd tot 18 jaar is daarbij de eerste groep voor wie we het repeteren weer willen faciliteren. Want als er iets is dat in deze corona tijd duidelijk is geworden, dan is het wel hoe fijn het is om dingen samen te doen en te delen. En dat geldt ook zeker voor het spelen van muziek. Daarom hebben we een actie voor de jeugd om laagdrempelig kennis te maken met onze vereniging en een muziekinstrument te huren.

Bij muziekvereniging Armonia wordt de liefde voor muziek gedeeld, maar vooral ook de liefde voor het samenwerken naar een prachtig einddoel. Of dit nou met repetities is, het geven van een concert of het in elkaar draaien van een theaterproductie , en of het nou gaat om het volwassenenorkest of om net startende leerlingen, het plezier is overal voelbaar. Er wordt daarbij niet alleen druk en enthousiast gerepeteerd en geoefend, maar er is ook veelvuldig tijd voor gezelligheid zoals spelletjes voor de jongste jeugd, de vrijdagavond ‘naborrel’ voor het jeugdorkest, repetitieweekenden en feestjes.

Bij aanmelding voor 31 december 2020 betaal je het eerste jaar dat je lid bent maar 50% van de contributie en instrumentenhuur! En wist je dat je, als lid van een muziekvereniging, ook nog eens 30% HAFA korting op de muzieklesprijs bij Oyfo krijgt? Dus ga jij op een instrument leren spelen, of heb je al les, en houd je ook van gezelligheid? Of ben je al een ervaren muzikant en zoek je een plek waar je samen met andere enthousiastelingen kan werken aan geweldige innovatieve en muzikale producties? Neem dan contact met ons op via info@armonia.nl.

We hopen gauw van je te horen!