Help het TJHO naar Olonzac – acties

TJHOBericht van TJHO: Mogen we een beroep op u doen?

Zoals u weet gaat het TJHO om het jaar op concertreis naar Olonzac, waar we concerten geven, een muziektheaterproductie maken en bovenal een fantastische tijd beleven. Dit jaar is een extra bijzonder jaar, omdat het TJHO 45 jaar bestaat en het tevens een jubileumjaar is voor de Olonzac-reis. We komen hier al 25 jaar met veel plezier! We hebben ook voor 2019 een enthousiaste groep muzikanten die zich heeft opgegeven en de theaterproductie begint al vorm te krijgen. Er wordt met veel enthousiasme aan gewerkt!

 

 

Helaas hebben we dit keer nog een financieel tekort in de begroting. Het jeugdorkest is dit seizoen kleiner dan voorgaande jaren. Ondanks dat het grootste deel van het orkest zich heeft opgegeven, is het aantal deelnemers aan de reis daardoor dit jaar  toch lager dan andere jaren. Daardoor lukt het niet de begroting van de reis dit jaar sluitend te krijgen. Alle deelnemers betalen al meer dan voorgaande jaren, en de kosten worden zo laag mogelijk gehouden. Toch komen we nog 8.000 euro te kort…

Hoe kunt u ons helpen?

We doen er, samen met het bestuur, alles aan om de reis in dit jubileumjaar toch door te laten gaan en hebben daarom een aantal acties bedacht.

  • Bloembollenactie. Tot 1 februari kunt u bij ons zomer bloembollen en zaaigoed bestellen. Deze bloembollen e.d.  worden bij Baltus besteld en eind februari leveren wij deze bij u af.
  • Lege flessen. Geef u lege statiegeldflessen mee aan een van de leden van het jeugdorkest.
  • Winkel online via sponsorkliks. De opbrengsten t/m juli van de SponsorKliks-pagina gaan naar de reis. Doe online-aankopen dus via de SponsorKliks-pagina en kies Armonia als goed doel.

Naast de acties zijn we ook erg blij met donaties en sponsoring. Bij een donatie vanaf €50,- kunt u als tegenprestatie 2 vrijkaarten voor de muziektheatervoorstelling in september aanvragen. Wil uw werkgever, bedrijf of organisatie een geldbedrag sponsoren? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Contactadres: info@armonia.nl

Hier vindt u:
de folder Baltus zomer bloembollen
– bestelformulier bloembollen en informatie hoe u kunt doneren:  brief acties TJHO

U kunt u bestelformulier / donatie formulier meegeven aan een lid van Armonia of inscannen en opsturen naar info@armonia.nl

We hopen dat we, met uw hulp, ook in 2019 weer naar Olonzac kunnen gaan en dit jubileumjaar tot een onvergetelijk succes kunnen maken voor TJHO!!

De grootste kostenpost voor de reis is het vervoer, zowel van alle spullen als het vervoer van de deelnemers. Daarom zouden we ook erg geholpen zijn als hier een alternatief voor te vinden is. Het gaat om:

  • Een vrachtwagen voor alle spullen, en/of chauffeur
  • Een touringcar en chauffeur.