ARMONIA Benefietconcert

Babylon Voorbij………

Een benefiet concert t.b.v. “Zing Nederlands Met Me”

In de zomer van 2018 heeft Armonia, het orkest voor volwassenen van Muziekvereniging Armonia, het theaterspektakel Babylon opgevoerd. Daarin werd het publiek op een bijzondere buiten locatie in muziek en beeld meegenomen in een verhaal over de zoektocht van ontheemden in de wereld van nu. Een verhaal waarbij het gevoel van ontheemding en angst, maar ook van hoop en kracht voelbaar aanwezig was. In navolging op dit theaterspektakel organiseert Armonia een benefietconcert in eigen huis op zondag 27 januari om 15.00 uur.

Uiteraard is er muziek. Het orkest zal onder leiding van Bert Fransen enkele stukken voor u spelen. Tevens zal muziek gemaakt worden door solisten die hebben meegewerkt aan het theaterspektakel, waaronder het duo Michael de Lange en Shaya van den Berg ( Classic and more ), Nakleh Alayek, het Dvorak-ensemble en het koor van Zing Nerderlands Met Me.

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast zullen er diensten worden geveild, die aangeboden worden door leden van het orkest en andere betrokkenen. De opbrengst van de entree, de hapjes en drankjes, de veiling en vrije giften, gaat naar een project voor anderstalige nieuwkomers in Hengelo: “Zing Nederlands Met Me “. Iedere laatste vrijdag van de maand zingen nieuwkomers en statushouders, samen met inwoners van Hengelo, Nederlandse liederen. Om op die manier meer van de Nederlandse taal en cultuur te leren en anderen te ontmoeten. De organisatie wil graag muziekbanden aanschaffen om te gebruiken bij de zangavonden en daarnaast hoopt ze nog een jaar huur bij de bibliotheek in Hengelo te kunnen financieren.

Een kleine greep uit de te veilen diensten: een fotoshoot voor het gezin, een Whisky workshop, een beautybehandeling, een live-optreden van AKO voor uw feest, enz. Voor deze gelegenheid is Freerk Faber, orkestlid, benoemd tot veilingmeester. Alvast even een kijkje nemen in het veilingboekje? Druk op deze link

Na concert en veiling zal er om 17.00 uur, onder het genot van een hapje en drankje, een foto-expositie te zien zijn met beeld- en geluidmateriaal van het theaterspektakel Babylon.

Wanneer: zondag 27 januari 2019 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur

Locatie: De Klankkast, Weusthagstraat 1, Hengelo

Entree: € 5.00 (komt volledig ten goede aan het goede doel)

Tickets te reserveren via tickets@armonia.nl

of te koop tijdens pauze (20.45) / na afloop (21.45) van de maandagavond repetitie van het orkest, of aan de kassa