TJHO & Friends

Het Twents Jeugd Harmonie orkest (TJHO) bestaat 45 jaar. Op zaterdagavond 30 maart wordt dit heuglijke feit door Muziekvereniging Armonia gevierd met een verenigingsconcert TJHO & Friends.

Het beginnersorkest ASTOR en leerlingenorkest ALLO met dirigenten Manon Meijer en Josje Visschedijk bijten het spits af met luchtige muziek. Waarna het Armonia orkest het stokje overneemt met een variatie van muziekstukken en twee fraaie composities Fiesta d’Alabastro (Carl Wittrock) en Dogon (Kevin Houben). Voor dirigent Bert Fransen is het deze avond, na maar liefst 16 jaar voor dit orkest te hebben gestaan, de laatste keer dat hij Armonia dirigeert. Gelukkig is er een goede opvolger gevonden in de persoon van Kimmy Reef, die tevens als dirigente voor het TJHO staat en zal blijven staan. Deze avond neemt Kimmy na het optreden van Armonia het stokje over van Bert en zal zij met het TJHO invulling geven aan de rest van de avond.

Het TJHO speelt een combinatie van film en popmuziek en gaat met sommige stukken ‘back to the roots’ van 45 jaar geleden. Gespeeld wordt onder meer ‘In the mood’ (Joe Garland / arr. R. Beck), het stuk dat als basis heeft gediend voor het inmiddels al vele jaren gezongen TJHO lied. De avond wordt afgesloten met alle muzikanten van de vier orkesten die gezamenlijk twee stukken zullen spelen. Altijd bijzonder, zo’n groot orkest van rond de 175 muzikanten, van jong tot oud. Het belooft een avond met jeugdige en ongedwongen uitstraling te worden, gepresenteerd door oud TJHO-er Pim Paalhaar.

TJHO & Friends, verenigingsconcert 45 jaar TJHO

30 maart 20.00 uur , zaal open vanaf 19.30 uur

aula Montessori College Hengelo, Sloetsweg 153

Entrée: € 10,00 kinderen t/m 12 jaar gratis

Tickets te bestellen via tickets@armonia.nl