Concerten

Elke plek kan een podium zijn, maar de muziek staat voorop. Met dat uitgangspunt biedt muziekvereniging Armonia een altijd verrassend en vaak vernieuwend programma op soms onverwachte locaties. Themaconcerten, muziektheater producties, optredens met bijzonder solisten: van elke presentatie maken we iets speciaals. Ook in meer traditionele uitvoeringen, zoals bij de jaarlijkse Dodenherdenking of een kerstconcert, proberen we het eigene van Armonia te laten doorklinken.

Bij elke gelegenheid kan de vereniging, met inmiddels vijf verschillende orkesten, met het juiste repertoire van zich laten horen. We ontmoeten u graag bij één van onze concerten. Kijk op onze homepagina of hieronder waar u ons de komende tijd kunt vinden.

Concertagenda

Buitenconcert koopzondag Hengelo – Armonia orkest
Zondag 26 juni

Het Armonia orkest speelt van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur voor de Lambertus kerk.
Toegang gratis

Jubileumconcert Armonia in schouwburg Hengelo – Alle orkesten
Vrijdag 8 juli 2022

In 2021 bestond Armonia 125 jaar !! Dat is, binnen de beperkingen van corona, al voorzichtig gevierd binnen de vereniging met onder andere de uitgifte van een prachtig jubileum magazine. Maar nu is het dan eindelijk tijd om uit te pakken met een groots jubileumconcert.  Vrijdagavond 8 juli zullen alle orkesten van muziekvereniging Armonia (Armonia orkest, twents jeugd harmonie orkest TJHO, leerlingenorkest ALLO en startersorkest ASTOR) samen zorgen voor een spetterende muzikale belevenis. Tijdens dit galaconcert zullen de orkesten zowel los van elkaar als samen diverse oude bekende én nieuwe composities ten gehore brengen. Speciaal voor dit jubileum heeft Folkert Buis de compositie ‘Omnis Armonia’ geschreven. Alle orkestenleden, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde doen mee met dit stuk. De muzikale leiding van de avond is in handen van onze dirigenten Kimmy Reef, Vera Kortekaas, Manon Meijer en Folkert Buis. De regie is in handen van Jos BrummelhuisLocatie: Schouwburg Hengelo. Aanvang: 20.00 uur Toegang: € 17,50  Bestel hier uw kaarten: https://www.schouwburghengelo.nl/theater/jubileumconcert-muziekvereniging-armonia/08-07-2022-20-00/

Buitenconcert Straatfestival Delden – Armonia-orkest & TJHO
Zondag 18 september

Geniet dubbel… Zowel het TJHO als het Armonia-orkest spelen bij het Straatfestival in Delden. Naast muziek kun je ook genieten van straattheater en de kunstmarkt.
Toegang gratis

Buitenconcert Opening Kinderboekenweek -TJHO
Zondag 9 oktober

TJHO speelt bij het waterorgel in Hengelo met een verhalen vertelster voor de opening van de Kinderboekenweek.
Toegang gratis

Concertreis naar België – Armonia-orkest
14-19 oktober

Tijdens de reis naar België geeft het orkest diverse plekken concerten tijdens deze reis. Meer Info volgt…

Halloweenconcert bij Niels in Almelo – TJHO
Donderdag 27 oktober 17.00-21.00

Kom griezelen en gruwelen tijdens de Halloween-koopavond in de binnenstad van Almelo. En ondertussen kun je genieten van de klanken van het TJHO.
Toegang gratis.

Najaarsconcert – Armonia-orkest
Zaterdag 19 november

Meer info volgt…

Proms 2023 in schouwburg Hengelo – mmv Armonia-orkest & TJHO
13-14-15 januari 2023

Het Armonia-orkest en TJHO verlenen hun medewerking aan het grote spektakelconcert PROMS in de schouwburg Hengelo.
Meer info volgt…